fbpx

Kom naar de Florence Nightingale Fair!
Woensdag 2 en donderdag 3 november 2022 - De Basiliek Veenendaal

Exposanten

Uiteraard wil jij weten met wie jij allemaal in contact kan komen tijdens de beurs! De beursvloer zal meer dan 75+ stands bevatten, waaronder een expo waar men een blik in de toekomst van de zorg kan werpen. De lijst met exposanten wordt naarmate we dichter bij het congres komen aangevuld. Neem vast een kijkje wie je op de beurs kunt verwachten.

De BeleefTV Senior is speciaal ontwikkeld voor ouderen met dementie en mensen met een verstandelijke beperking.

Spelletjes spelen, muziek luisteren en praten over veel uiteenlopende onderwerpen, het zijn allemaal activiteiten die de hersenen prikkelen en de zintuigen stimuleren.

De BeleefTV maakt dit allemaal op een positieve manier mogelijk.

Mee doen is belangrijker dan winnen en iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau.

De BeleefTV, zorg met beleving

Daan is van nu, heeft geen kapsones, maar wel ballen. Misschien wat gewaagd, maar Daan noemt het duidelijke taal.

Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Met onze persoonlijke, open en eerlijke aanpak zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken terechtkomen. Niet alleen extern, maar ook intern. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Om de markt te begrijpen moet je er volgens Daan middenin staan. Soms betekent dat kleur bekennen; doen waar je goed in bent en eerlijk handelen. Alleen zo krijgt, volgens Daan, een relatie inhoud en weet je waar je aan toe bent.

Missie: Zorgprofessionals bekwaam in SelfCare

Jij bent een Zorgprofessional en zorgt goed voor de ander, jij hebt een groot Zorghart. Jouw kracht is o.a. jouw zorgzaamheid.

De zorg om en voor de ander staat centraal. Soms merk je dat je beter zou willen en kunnen zorgen voor jezelf. En daar komt de uitdaging. Hoe ga je zorgen voor jezelf in de hectiek van de dag? Zowel op je werk als privé. Je hebt namelijk veel ballen hoog te houden.

Jouw Zorghart helpt jou om meer in balans te komen, door in te zetten op SelfCare. Jouw belastbaarheid gaat omhoog, zodat de belasting omlaag kan. Jij gaat winst behalen op bijvoorbeeld voeding, beweging, ontspanning, mindset, fysieke belasting op het werk en/of slaap.

Belangrijke items, zeker bij het werken in de onregelmatige dienst. Bij de steeds hogere zorgzwaarte en hogere werkdruk.

Met plezier kunnen blijven werken en ook naast je werk energie ervaren, dat gunnen wij jou van harte!

Het IVM is de enige neutrale organisatie die de kwaliteit, veiligheid en betaalbaarheid van het geneesmiddelengebruik verbetert. Het IVM doet dat door beleid en wetenschap te vertalen naar praktische handvatten voor iedereen die in de dagelijkse praktijk met medicijnen te maken heeft.

Je groeit persoonlijk
Als militair doe je constant nieuwe kennis en ervaringen op. Zo verleg je je fysieke en mentale grenzen, leer je te vertrouwen op jezelf, ontwikkel je een oog voor je omgeving en ontdek je dat zelfstandig zijn niet hetzelfde is als alles alleen willen doen. Ook ervaar je wat echte kameraadschap is, hoe je moet omgaan met verschillende mensen en culturen en dat vrede en veiligheid niet overal vanzelfsprekend zijn. Een loopbaan bij Defensie verandert je en maakt je sterker, als militair én als mens.


Dit ga je doen
Binnen Defensie willen we elke medewerker de beste medische zorg bieden. Daarom beschikken we over een uitgebreide geneeskundige dienst, met eigen (tand)artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en apothekers. Als Onderofficier Algemeen Verpleegkunde ben je zowel verpleegkundige als leidinggevende. Je voert je werkzaamheden uit binnen de Hulppostploeg, die gewonden en patiënten ontvangt, behandelt en gereedmaakt voor transport naar een andere geneeskundige installatie. Onder leiding van een officier-arts verricht je zelfstandig je geneeskundige taken en stuur je daarnaast vier geneeskundige verzorgers aan.

Bij MediLead staat het werkgeluk van onze professionals voorop. We luisteren naar individuele wensen en hebben aandacht voor iedereen. We zijn er namelijk van overtuigd dat werkplezier toeneemt als mensen écht gezien en gehoord worden. We focussen niet alleen op professionele ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij minstens zo belangrijk. Dit doen we door het geven van workshops, vakinhoudelijk onderwijs en intervisie-avonden. Ons doel? Jou laten groeien als mens én zorgprofessional. Zo krijgt de patiënt de beste zorg.  

Bij MediLead sta je er nooit alleen voor, je kunt rekenen op een ervaren team van artsen, verpleegkundigen en coaches. Dit zorgt nu al meerdere jaren voor de maximale score van drie sterren in de onafhankelijke Beste Werkgever Scan van Effectory.

Wij zijn een patiëntenorganisatie die het platform voor alle vrouwen, mannen en kinderen met bekkenbodem gerelateerde klachten en voor vrouwen met gynaecologische klachten is.

Wij bieden steun en informatie vanuit ervaringsdeskundigheid en ook vanuit professionele kennis.

Wij zijn er om u zo goed mogelijk te adviseren en ook om mensen met klachten te ondersteunen via een telefonisch- of e-mail consult.

TMI is dé detacheerder in de zorg. Wij helpen verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten aan banen in binnen- en buitenland. TMI bestaat sinds 2001 en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detacherings- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Momenteel werken er ruim 1400 zorgprofessionals via TMI bij werkgevers door heel Nederland en zo’n 140 collega’s op ons kantoor in Amsterdam.

Het merendeel van onze kandidaten matchen we aan opdrachtgevers in Nederland, maar we zijn ook actief in het buitenland. Ons uitgebreide netwerk van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, regionale ambulancevoorzieningen (RAV’s) en apotheken biedt jou talloze mogelijkheden!

De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) biedt mooi en uitdagend werk en een ruim aanbod aan ontwikkelmogelijkheden. Kies voor een vaste baan in een niet-alledaagse, maar zeer veelzijdige omgeving. Het gaat bij DJI om beveiliging, bewaring, zorg, behandeling, motivering en begeleiding. Bij DJI draag je bij aan de veiligheid van Nederland. DJI is verantwoordelijk voor het uitvoeren van vrijheidsstraffen en maatregelen en voor de dagelijkse zorg van mensen die dit ondergaan.

FABRIEK69 wil relaties, intimiteit, seksualiteit, kindermishandeling, seksueel en huiselijk geweld binnen onderwijs, zorg en welzijn zichtbaar en bespreekbaar maken. Hiervoor bundelt FABRIEK69 de krachten, kwaliteiten, kennis en ervaringen van verschillende professionals uit het werkveld.

Ieder mens heeft recht op beleving van relaties, intimiteit en seksualiteit. Internationaal zijn seksuele en reproductieve rechten vastgelegd in verdragen die door de meeste landen zijn ondertekend. Deze rechten sluiten aan op de fundamentele en universele rechten van de mens, ongeacht leeftijd en beperking. FABRIEK69 heeft oog voor de risico’s met betrekking tot relaties intimiteit en seksualiteit  Het uitgangspunt en de focus ligt op de seksuele gezondheid van mensen.

Amaris bestaat sinds 2008 en biedt thuiszorg, tijdelijk verblijf en wonen met zorg in de regio Gooi & Vechtstreek en Eemland. Met circa 2.300 collega’s werken we vanuit het motto ‘Zorg met aandacht, thuis bij u en thuis bij ons’. We kunnen door ons brede aanbod snel inspelen op de veranderende zorgvraag van de cliënt of dat nu thuis is of thuis bij ons. 

Bij Amaris doen we ons werk écht samen en word je gezien. Persoonlijk contact staat voorop! Er is veel ruimte voor nieuwe ideeën, de vrijheid om te leren en jezelf te ontwikkelen. Naast persoonlijke aandacht zien wij ook de meerwaarde van innovaties in de zorg. Dit geldt voor al onze dertien zorglocaties voor wonen, revalidatie, tijdelijk verblijf en voor onze thuiszorg.

Vivium Zorggroep is de zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. Werken bij Vivium is werken met lef en liefde,om zo het verschil te maken voor cliënten en bewoners.

Je werkt in een hecht team, waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt, je talenten kunt blijven ontwikkelen én kunt genieten van de levenservaring van de bewoners en cliënten. Zij maken je werk iedere dag weer bijzonder!

JOUW BENEN ALTIJD LEKKER GLAD EN ZIJDE ZACHT

Het geheim van de Allure Kristalpad zit in het ultra-fijne kristalachtige ontwerp, ontwikkeld in Zwitserland. Nooit meer scheren, harsen of epileren! De Kristalpad is zacht genoeg om je huid niet te beschadigen en krachtig genoeg om de meest hardnekkige haren tot aan de wortel te verwijderen. Ontharen met de Kristalpad is pijnloos, gaat veel dieper dan een mesje en is 100% natuurlijk.

ExpertCare Academy biedt verpleegkundige vervolgopleidingen die ingeschaald zijn op NLQF niveau 6. Denk hierbij aan de opleiding als Kinderverpleegkunde, Oncologieverpleegkundige of Regie Wijkverpleegkundige. Ook hebben we verdiepingsmodules zoals Psychosociale Familiezorg en een scholing voor PD-zorg. De inhoud van onze opleidingen gaat verder dan de ziekenhuismuren, de zorgverlening in de extramurale setting komt meer aan bod. En dit is nodig, want de zorg gaat in de toekomst steeds vaker buiten het ziekenhuis plaatsvinden. Je ontvangt dus een waardevol diploma, waarmee je klaar bent voor de toekomst in de zorg! 

Meer informatie volgt

De BelevenisTafel is er voor álle ouderen: van vitale senioren tot ouderen met ernstige geheugenproblematiek. Door het brede aanbod van interactieve social & serious games kan iedereen meedoen. Dit zorgt voor saamhorigheid en verbinding.

Voor zorgmedewerkers betekent de BelevenisTafel een laagdrempelige manier om ouderen bij elkaar te brengen. Om mensen de kans te geven meer van zichzelf te laten zien en plezier te hebben met elkaar. Zo zorgt de BelevenisTafel voor meer voldoening tijdens het werk.

 

WAT IS FIETSLABYRINT?

Fietslabyrint maakt het voor mensen die niet meer zelfstandig naar buiten kunnen, mogelijk om waarheidsgetrouwe virtuele, interactieve fietstochten te maken. Je kunt een keuze maken uit één van de 600 routes. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden en omgevingsgeluiden zijn levensecht en op keuzemomenten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil, wat zorgt voor een unieke ervaring. Fietslabyrint maakt het simpel om in beweging te blijven op een ongedwongen manier, zorgt ervoor dat mensen herinneringen ophalen en stimuleert het geheugen. Zo brengt Fietslabyrint een stukje buiten naar binnen!

 

Wij organiseren -al ruim 30 jaar- congressen, cursussen en opleidingen op het gebied van zorg en welzijn.

Onze deelnemers beoordelen onze nascholingsdagen gemiddeld met een prachtige 8! Als grootste onafhankelijke congresorganisatie wordt Medilex niet gesponsord door de farmaceutische industrie, overheid of welke andere organisatie dan ook. Op deze manier staan wij garant voor kwalitatief hoogwaardige nascholing.

Vraag ons ook gerust eens naar onze Wzd-nascholingen, incompany trainingen, instellingsafspraken en groepsprijzen! 

Aangezien een groot deel van onze doelgroep verpleegkundige is, willen we u graag informeren over ons nascholingsaanbod. Ook horen we graag van u wat wij kunnen betekenen om u van kwalitatief hoogwaardige nascholing te blijven voorzien!

ZorgdesQ is actief in de arbeidsbemiddeling in de zorgsector. Of het nu gaat om een langdurige opdracht, een vaste baan of flexibele inzet, bij zorgdesQ ben je aan het juiste adres. Bij alles wat ze doen is het uitgangspunt om organisaties en de mensen met wie ze samen werken te laten groeien. Dit doen ze door aandacht te hebben voor elkaar en voor elkaars behoeften en belangen want ‘alles wat je aandacht geeft groeit’. En wie weet hoe groot je wordt.

NVVR ‘de  Wervelkolom’ is een patiëntenvereniging welke zich inzet voor de belangen van mensen met wervelkolomklachten in de ruimste zin van het woord. U kunt hierbij denken aan mensen waarbij bijvoorbeeld de diagnose hernia, nekhernia, scoliose, discopathie of spondylose is gesteld. Ook mensen die in mindere of meerdere mate last hebben van rug- of nekklachten waarvoor de artsen (nog) geen diagnose hebben kunnen stellen, zijn van harte welkom bij onze vereniging en vinden er de steun die zo hard nodig is.

Wat biedt de vereniging u?
Wij hebben ons ruime aanbod aan diensten, waar u als lid gebruik van kunt maken.

Waarom hebben wij uw hulp nodig?
We willen meer! Hoe groter het ledenaantal van de vereniging is des te meer kunnen wij betekenen voor de ruim 300.000 mensen met rug- en nekklachten in Nederland. Ook wordt onze invloed groter en hebben wij een grotere stem in de diverse landelijke belangrijke adviescommissies en -raden. Uw stem moet daarom ook gehoord worden!

Leerzame, klinische mondzorgworkshop in combinatie met een stijlvolle verkleedpartij!

Mondzorg bereikbaar maken voor alle kwetsbare cliënten. Dat is de missie van Vitadent Mondzorg. Met een gezonde mond kunnen cliënten ook in de laatste fase van hun leven pijnloos praten, lachen, zingen en eten.

Het leveren van goede mondzorg is echter niet altijd even makkelijk. Soms heb je te maken met afweergedrag, tijdgebrek of andere problemen. Herken je dit? En heb jij als zorgverlener behoefte aan tips voor een goede mondverzorging? Schrijf je dan in voor onze workshop.  

We gaan gedurende een uur in op het belang van goede mondzorg en dragen direct toepasbare kennis over aan jou.

Ook kun je terecht bij onze stijlvolle stand, die we volledig hebben aangekleed in de stijl van een oude woonkamer. Hier vind je informatie en kun je op de foto in kleding uit de jaren 60 en 70!  

Hopelijk tot dan!

Allergisch?
De Vereniging van Allergie Patiënten (V.A.P.) helpt! 

We streven naar meer begrip ten aanzien van allergie en patiënten met een allergie. Dit proberen we te doen door het geven van voorlichting over allergie en de gevolgen die dit heeft voor de leefomgeving van de patiënt. Allergische aandoeningen hebben vaak grote effecten op de huis-, werk-, en schoolsituatie. Ook binnen relaties kan dit gevolgen hebben.

De vereniging spant zich in om zoveel mogelijk patiënten van advies te voorzien.

Stichting WensAmbulance Utrecht helpt mensen die niet lang meer te leven hebben, bij het vervullen van hun laatste wens. Bijvoorbeeld: je dochter kunnen zien trouwen, een laatste keer naar zee, naar een voetbalwedstrijd of nog één keer naar huis. Ontroerende laatste wensen die voor terminaal zieken vaak alleen in vervulling kunnen gaan, als er een ambulance is met goede medische begeleiding. De stichting draait volledig op vrijwilligers.

Samen sterker!
Arkin biedt specialistische geestelijke gezondheidszorg in de context van de grote stad. Onze zorgprofessionals verbinden hun vakmanschap met het perspectief van onze cliënten. Onze missie is cliënten te helpen de regie over hun leven te herwinnen en vorm te geven en daarom sluiten we zo goed mogelijk aan bij hun zorgvragen, behoeften en mogelijkheden.

Bij Arkin werken 4200 betrokken, gedreven professionals die hun nek durven uitsteken. Zij zijn continu op zoek naar maatwerkoplossingen voor hun cliënt. Daarbij telt kwaliteit, steeds opnieuw. Wij stimuleren medewerkers dan ook via uitgebreide opleidingsprogramma’s zich blijvend in hun vakgebied te ontwikkelen.

Arkin omvat 12 ‘specialismen’ die samen jaarlijks zorg bieden aan circa 35.000 cliënten. Elk van deze ‘specialismen’ heeft zijn eigen expertise en de nauwe onderlinge samenwerking zorgt voor meer continuïteit van zorg en meer integrale behandelingen. Dit maakt het zorg- en behandelaanbod van Arkin efficiënt en doeltreffend voor elke vraag in de geestelijke gezondheidszorg.

Vilans is de landelijke kennisorganisatie voor zorg en ondersteuning. Wij gunnen alle mensen dat ze het leven kunnen leiden dat zij willen. Oók mensen die afhankelijk zijn van zorg en ondersteuning. Met kennisontwikkeling, kennisuitwisseling en toepassing van kennis draagt Vilans bij aan de oplossing van vraagstukken in zorg en ondersteuning.

Wij zijn Silverein, een sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s Eemland, Utrechtse Heuvelrug en De Bilt.

Bij Silverein hebben we oog en oor voor jou. Want alleen als jij je goed voelt, kun jij nog meer betekenen voor de mensen om je heen.

Bij Silverein werk je samen aan de vooruitgang van de zorg, maar ontwikkel je ook jezelf. Je bepaalt je eigen toekomst. Dit betekent dat je de ruimte krijgt om door te groeien en dat we je aanmoedigen die ruimte te nemen.

Meer informatie volgt.

Science for health, de wetenschappelijke afdeling van Yakult, is de expert op het gebied van probiotica en darmgezondheid. Wij organiseren regelmatig (geaccrediteerde) congressen en (online) bijscholingen voor gezondheidsprofessionals. Ook kun je on demand webinars volgen via onze website. Diverse onderwerpen komen aan bod zoals de invloed van de darmmicrobiota en probiotica op de hersen-darm-as,  darmproblemen of gezonder oud worden. Wil je weten wat we allemaal doen? Bezoek onze website; scienceforhealth.nl en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Wil jij als professional binnen zorg en welzijn op professioneel en persoonlijk vlak groeien? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Studeer je bij Breederode Hogeschool, OPPstap en/of Latona, dan ben je er zeker van dat je meteen een waardevolle bijdrage levert binnen de gezondheidszorg van nu en in de toekomst.

Recentelijk zijn we samengegaan met de opleidingsbedrijven OPPstap Zorg en Welzijn en Latona Organisatie- & Opleidingsadvies, om ons zodoende nog beter en breder te profileren als specialist in opleidingen voor zorg en welzijn.

De Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) werkt voor de negen gemeenten in de regio. Zij bestaat uit GGD (waaronder de Ambulancezorg), de Brandweer, Veiligheidsbureau, Landelijke Meldkamer Samenwerking Noord-Holland, Zorg- en Veiligheidshuis, Veilig Thuis en de ondersteunende afdelingen. Er werken circa 1400 medewerkers (inclusief vrijwilligers). Het verzorgingsgebied van de VRK telt ruim een half miljoen inwoners. Met Tata Steel, het Noordzeekanaal en Schiphol is de Veiligheidsregio Kennemerland één van de meest risicovolle Veiligheidsregio’s in Nederland.

Wij willen ons ontwikkelen naar het regionale kennis-en expertisecentrum voor fysieke veiligheid en publieke gezondheid in Kennemerland! Ons handelen reflecteert wat wij als VRK(-ers) willen uitstralen; professioneel, collegiaal, klantgericht en betrouwbaar. Kijk voor meer informatie op https://www.werkenbijdevrk.nl/informatie

VPTZ Nederland is de koepel voor lokale en regionale vrijwilligers­organisaties in de palliatieve terminale zorg. Deze zorg wordt zowel thuis als in hospices en zorginstellingen geboden. We vertegenwoordigen ruim 200 lidorganisaties. Kenmerkend en uniek voor onze leden is dat zij hun belangrijke werk doen met behulp van circa 12.000 vrijwilligers. Goede zorg in de laatste levensfase vraagt om een goed samenspel tussen beroepsmatige zorg, vrijwilligers en mantelzorgers. Het is onze ambitie om het samen mogelijk te maken dat iedereen kan overlijden op zijn of haar plek van voorkeur.

Rushwood heeft als missie de patiënt en zorgverlener over de hele wereld kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden die een toegevoegde waarde hebben op het gebied van gezondheid, veiligheid en comfort van de patiënt en de zorgverlener. Hierbij staan zowel kwaliteit van het product alsmede educatie rondom specifieke speerpunten van veiligheid van de gezondheid centraal.

 

Met Gloup, ‘s-werelds eerste & gepatenteerde medicatie slikgel, kan men nu de medicatieveiligheid verhogen bij mensen met slikproblemen. Gloup medicatie slikgel zorgt ervoor dat men hun medicatie makkelijk én veilig kan innemen zonder dat het invloed heeft op de werking van de medicatie. Nooit eerder was er een medisch hulpmiddel als Gloup op de markt en moest men wel grijpen naar voeding en het vele vermalen van medicatie met allerlei interacties & risico’s van dien.

HappyNurse is het flexbureau voor zorgprofessionals. Wij geloven dat de zorg in Nederland beter kan én moet! Onze missie is dan ook: Happy Nurse. Happy Patiënt.

Met liefdevolle aandacht geven we professionele zorg. Dát is wat onze flexwerkers en opdrachtgevers ervaren en waarderen. En dat perfect past bij wie we zijn en hoe we werken: liever vandaag dan morgen, liever dat stapje extra, liever werken bij de leukste club. Dat is wat we bedoelen met Liever HappyNurse. Het is dan ook onze allerliefste wens dat steeds meer zorgorganisaties, patiënten en medewerkers met een groot zorghart bewust liever voor ons kiezen. Dát is het HappyNurse-effect.

Waarom De Zorgprofessional bestaat?

Door samen te werken vanuit een coöperatie vormen zorgondernemers een sterk front voor deskundige lobby en belangenbehartiging. Waar voor de eenpitter deuren gesloten blijven gaan juist weer deuren open wanneer er vanuit een collectief gewerkt wordt.

Wie bestuurt de coöperatie en wie bepaalt de koers?

Coöperatieleden zijn mede-eigenaar van de coöperatie. Samen bepalen wij welke doelen en prioriteiten er zijn. Wat het mag kosten en hoe we samen winst maken als ondernemers in de zorg.

Ons gezamenlijk mission statement

De Zorgprofessional is de netwerk-organisatie die zelfstandigen in de gezondheidszorg ondersteunt en faciliteert bij het vergroten van hun ondernemerscompetenties.

 

Meer informatie volgt

Patiënten vereniging! Voor informatie over de aandoening!

Hart voor Zorg is een initiatief om digitaal leren leuk en interactief te maken. Wij geloven erin dat e-learning een steeds belangrijker element wordt als het gaat om leren binnen de zorg branche en vinden het belangrijk dat de zorg van elkaar kan leren. Op Hart voor Zorg vind je webinars, video’s, nieuws artikelen en evenementen die alles te maken hebben met ontwikkelingen, trends en kennisdeling voor de zorg professional. Al onze webinars en nieuws items zijn gratis voor iedereen, zo maken we toegang tot kennis en ontwikkelingen mogelijk voor iedereen in de zorg die wilt leren!

Meer informatie volgt

volgt

Meer informatie volgt

NU’91 is de enige onafhankelijke beroepsorganisatie voor zorgprofessionals.
Dit betekent dat jij als zorgprofessional er niet alleen voor staat. Wij helpen je bij persoonlijke vraagstukken die spelen op de werkvloer en bieden een luisterend oor. Indien nodig zorgen we ook voor juridisch advies en bijstand. En daar blijft het niet bij. Jouw stem telt! We nemen jouw mening dan ook altijd mee tijdens onderhandelingen die gaan over arbeidsvoorwaarden of een nieuwe cao. Daarbij zijn we namens jou gesprekspartner bij de overheid, politiek en andere beslissingsmakers. Als lid van NU’91 wordt jouw stem nog luider gehoord. 

MedSocks

Je hebt ze misschien als eens voorbij zien komen, de vrolijke sokken van MedSocks!

MedSocks zorgt ervoor dat jij als arts, tandarts, verpleegkundige, operatieassistent, tandartsassistent, coassistent, thuiszorgmedewerker, wijkzuster en anesthesiemedewerker grappige en kleurrijke sokken kunt dragen waarmee je ook nog eens een goed doel steunt!

Op deze manier willen ze iedereen werkzaam in de zorg een glimlach op het gezicht bezorgen tijdens het zware werk dat zij dag en nacht voor ons verzetten.

Vertellis

Meer informatie volgt

‘Antibioticaresistentie is een voortdurende bedreiging van de gezondheidszorg, nationaal en internationaal. Nieuwe resistentiemechanismen duiken op en verspreiden zich. Met als gevolg dat ziekten die nu goed te behandelen zijn, ernstig of zelfs fataal kunnen worden als deze worden veroorzaakt door een resistente bacterie. Om te voorkomen dat resistentiecijfers ook in Nederland stijgen, is actie nodig. ABR Zorgnetwerk Holland West is een van de tien regionale ABR Zorgnetwerken die in opdracht van VWS werkt aan de aanpak.

Dit doen we samen met regionale zorgaanbieders en zorgprofessionals. We stimuleren samenwerking en communicatie tussen regionale zorgorganisaties, brengen regionale risico’s in kaart en brengen infectiepreventie onder de aandacht. We doen dat onder andere door scholing en stimuleren van juist voorschrijven van antibiotica. Benieuwd naar onze activiteiten? Bekijk dan onze website of kom langs bij de ABR stand.’

“Dagelijks Leven biedt in heel Nederland gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie in een kleinschalige setting midden in de wijk. Huizen met een grote tuin, waar elke dag vers wordt gekookt en waar mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies zich prettig voelen. Een plek waar het fijn wonen is: gewoon, als thuis. En betaalbaar voor iedereen! 

Wij gaan ervoor de beste dementiezorg van Nederland te bieden en geloven dat de beste zorg wordt geboden door gemotiveerde en gepassioneerde medewerkers die gewaardeerd worden. Wij zorgen daarom naast onze bewoners ook goed voor onze medewerker. Bij Dagelijks Leven krijg je opleidingsmogelijkheden, een goed salaris en fijne aanvullende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast staat ons team altijd voor je klaar om ook even naar jou te luisteren. Zo voel ook jij je snel thuis bij Dagelijks Leven.”

Meer informatie volgt

De Parkinson Vereniging is een actieve vereniging die zich inzet voor een zo goed mogelijke kwaliteit van leven voor de ruim 63.500 mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme. Ook de rol van naasten en mantelzorgers krijgt hierbij ruim aandacht.

Kerntaken
De vereniging heeft vier belangrijke kerntaken: informatievoorziening, belangenbehartiging, het faciliteren van ontmoetingen en de inbreng van het patiëntenperspectief in wetenschappelijk onderzoek. Naast de ondersteuning door het verenigingsbureau in Bunnik kan de vereniging rekenen op de steun van 600 vrijwilligers in het land. De Parkinson Vereniging is hiermee de vereniging van en voor mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme en hun naasten.

De Parkinson Vereniging is dé organisatie waar iemand met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme naar toegaat als hij of zij iets wil weten over het ziektebeeld. Het is daarmee ook dé plek waar iedereen met zijn vragen m.b.t. parkinson(ismen) terecht kan. Wij vragen daarnaast aandacht voor parkinson en parkinsonismen en bevorderen (h)erkenning van deze aandoeningen. 

Meer weten?
Wilt u meer weten over het werk van de Parkinson Vereniging? Neem dan een kijkje op de website: www.parkinson-vereniging.nl. Heeft u een vraag? Belt of mailt u dan naar het verenigingsbureau: info@parkinson-vereniging.nl of 030-656 13 69.

De ICP is een patiëntenvereniging met de ambitie om er vóór de patiënt te zijn en samen met de patiënt alle mogelijkheden te verkennen om deze ziekte te beteugelen.
Interstitiële cystitis is een auto-immuunziekte.
Onze patiënten hebben een Blaaspijnsyndroom waarbij de binnenkant van de blaas ontstoken is. Het is een chronische, moeilijke, invaliderende aandoening, die veel belemmeringen geeft. Met name het sociale leven en de nachtrust wordt verstoord.

Bovendien strijdt de ICP als muis tegen de olifant het “ZIN” om de blaasspoelmiddelen in het basispakket te krijgen.

Heeft jouw cliënt moeite met het begrijpen van de informatie over de benodigde zorg? Kan je cliënt geen weloverwogen beslissingen meer nemen? En heeft hij geen familie om hem daarbij te steunen? Dan kan een mentor een oplossing bieden. Kijk op www.mentorschap.nl. Ook wanneer je overweegt om zelf mentor te worden.

Binnenkort meer!

Meer informatie volgt

U bevindt zich in goed gezelschap

Calvin-web
Calvin Kreuger

+31 (0) 6 31 59 63 59

Exposant worden?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de Florence Nightingale Fair 2022? Neem gerust contact met mij op. Ik help u graag verder.

Word onderdeel van Florence Nightingale Winter Fair 2021

en verhoog uw naamsbekendheid van uw doelgroep

Bezoekers waarderen de fair met een 8,6!
Goede sfeer en leuke, leerzame workshops. Top dag voor mij en mijn collega’s!
H. Oldeburg
Verpleegkundige Niveau 4
Ontzettend leuke dag gehad. Fijn dat het laagdrempelig is en dat er daardoor ruimte is voor persoonlijke aandacht. Wij komen volgend jaar zeker weer!
M. Hopman
HBO Verpleegkundige
Veel kunnen netwerken en er is een heel afwisselend programma met veel (geaccrediteerde) workshop keuze. Ik raad de Florence Nightingale Fair iedereen aan!
J. Loomans
Wijkverpleegkundige