fbpx

Update, 14 juni 2021

De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, partners en medewerkers is uiteraard onze topprioriteit en staat voorop in het veilig organiseren van de Florence Nightingale Fair. 

Vanaf 30 juni zijn evenementen toegestaan waar een capaciteit van 100% mogelijk is en waar bezoekers geen afstand van anderhalve meter hoeven aan te houden. Als bezoeker van de fair kan je, je gratis laten testen of je overlegd een vaccinatiebewijs bij toegang. De gratis coronatest die toegang biedt, mag maximaal 40 uur oud zijn. 

Voor de bezoeker van de fair die al een toegangsbewijs hebben; deze is automatisch overgezet naar de juiste datum, hierin ontvangen de bezoekers kort voor de fair een bericht met alle informatie en de mogelijkheid om de workshops te kiezen.

Heb je nog geen ticket voor de fair? Meld je nu nog snel aan, de kaartverkoop gaat ontzettend snel, door de uitgestelde kaartverkoop en de enorme vraag zijn er nog maar een beperkt aantal tickets verkrijgbaar, dus zorg dat je niet achter het net vist. 

Earlybird tickets zijn uitverkochtmaar reguliere, duo- & groepstickets zijn nog beschikbaar. 
Deelname in tweetallen of groepen is extra voordelig!
 

35.000+ zorg professionals waren u voor

De Florence Nightingale Fair staat voor waardering, saamhorigheid, toegankelijkheid, verdieping en herkenning. Het is een evenement voor en door de zorg waarbij de zorgverlener in het zonnetje wordt gezet.