fbpx
 

Meld je nu gratis aan voor de online editie van de Fair, 05 mei 2021

De afgelopen weken zijn wij als organisatie van de Florence Nightingale Fair ontzettend druk bezig geweest om naast de fysieke editie van de fair een geweldig online programma neer te zetten. De aanstaande online editie’s van de Florence Nightingale Fair vinden plaats op 11 en 12 mei 2021 via het nieuwe digitale Hart voor Zorg platform.


Wat mag je online verwachten?
Net als op de fysieke editie van de Florence Nightingale Fair delen verschillende deskundigen en bedrijven uit de zorg hun unieke kennis met je, maar nu online!. Op 11 en 12 mei 2021 kun je onder andere deelnemen aan de 25+ verschillende webinars met de volgende onderwerpen:

  • Het spreekuur over medicatieveiligheid, welke vragen heb jij?
  • Eerste hulp na ingrijpende gebeurtenissen.
  • Theorie over Corona en welke lessen we hiervan leren.
  • Feedback geven of ontvangen ongemakkelijk?
  • Digitale zorgoplossingen in de praktijk
  • ..En nog veel meer interessante onderwerpen!
 

Op de speciale evenementen landingspagina van het Hart voor Zorg leerplatform laat je via de makkelijk je gegevens achter waarna je een aparte mail ontvangt om je webinars te kunnen kiezen. 

Zorg goed voor elkaar!

35.000+ zorg professionals waren u voor

De Florence Nightingale Fair staat voor waardering, saamhorigheid, toegankelijkheid, verdieping en herkenning. Het is een evenement voor en door de zorg waarbij de zorgverlener in het zonnetje wordt gezet.